RoPS soveltava jalkapallo kerho tammi-elokuu 2018

Kirjoittaja on ELOn työntekijä Vili Korhonen.

Eilen päättyi RoPSin soveltavan jalkapallon kesätoiminta tältä vuodelta joten ajattelin että voisi vähän muistella tätä vuotta tähän mennessä meidän porukan osalta nimittäin kyllähän tähän on jo paljon mahtunut ja olen suurena futisfanina päässyt toteuttamaan joitain pieniä unelmiani mitä minulla on ollut futikseen liittyen:

Tämän vuoden alussa helmi- tai maaliskuussa saatiin ensin uudet omat pelipaidat joissa oli oma nimi ja numero selässä sekä RoPSin logo ja sponsorimainoksia. Itse halusin olla numero 9 koska oma suurin lapsuuden idolini ja nyt jo uransa lopettanut Brasilialainen hyökkääjä Ronaldo pelasi uransa aikana sillä numerolla. Toukokuussa lähdettiin Ouluun pelaamaan Luovi Cupiin kahdella joukkueella eli niin kuin harkoissakin aina pienemmillä ja isoimmilla oli omat joukkueensa. Se oli meille kaikille ensimmäinen futisturnaus pelaajina. Seuraavaksi saatiin omat RoPS tuuli takit joissa on sama numero kuin pelipaidassa ja RoPSin logo.

Pian tämän jälkeen olikin sitten edessä jo Kokkola Cup jonne ei saatu läheskään kaikkia pelaajia joten sinne lähdimme yhdistelmä joukkueella jossa oli pelaajia sekä pienempien että isompien joukkueista. Sieltä irtosi meidän joukkueen kaikkien aikojen ensimmäinen turnauspelin voitto ja saatiinhan me myös Fair Play pokaali siitä turnauksesta.

Eilen sitten vielä päästiin ennen Veikkausliiga ottelua saattamaan pelaajat kentälle. Pelin aikana riitti kyllä ääntä katsomossa ainakin minun joukkueen osalta. Matsin jälkeen mentiin vielä kentän sivussa olevan aidan viereen ja huudettiin kentän toisella puolella olleille RoPSin pelaajille, jotka siellä kiittivät kannattajia tulemaan meidänkin luokse. Kyllähän sieltä sitten muutama tulikin. Yksi näistä pelaajista oli Antti Okkonen ja silloin sain häneltä myös nimmarin fanipaitaani, joka minulla on ollut koko kauden ajan päällä kaikissa RoPSin peleissä ja jossa on hänen nimensä ja numeronsa takana. Jälleen yksi paita, joka minun pitää panna makuuhuoneen seinälle muiden nimmaripaitojen joukkoon. Todella mukavaa on ollut ja paljon sellaisia asioita tapahtui jotka tulen muistamaan koko loppuelämäni ajan. Marraskuussa jatkuu taas futisharkat.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s